Speciální nabídka Bic Techno 293 OD pro členy ČWA !!!

 Letos v létě v rámci MČR ve windsurfingu na Nových Mlýnech prezentovala firma SLIM SPORT s.r.o. jako oficiální distributor firmy BIC lodní (windsurfingovou) třídu Bic Techno 293 OD.
Tato třída je vypsána pro juniory (do 15 a do 17 let) a v Evropě i ve světě zaznamenává velký úspěch, viz. letošní MS v San Francisku a právě skončené ME na Sardinii. Veškeré info na www.techno293.org.

Read more

Pozvánka na „Surfařský večírek“

Dovolujeme si pozvat všechny závodníky a jejich doprovod na slavnostní ukončení windsurfařské závodní sezony 2011 a vyhlášení vítězů jednotlivých soutěží. Akce se koná v sobotu 3.12.2011 od 19:00 v Restauraci "Ve Mlýně" (společenský sál 1. patro – vchod z parkoviště) na adrese Jalodvorská 16, Praha 4 – Krč.

Pestré a bohaté občerstvení bude zajištěno, celým večerem Vás bude provázet hudební skupina "Wishpullmyš" a všechny přítomné čeká večerní překvapení. Hlavním programem je vyhlášení vítězů letošní závodní sezony.

Součástí restaurace je soukromé parkoviště, kde je možno parkovat s obytnými auty a připojit se k elektrice. V případě nedostatku místa lze obytnými vozy parkovat cca 100 metrů od restaurace, také s možností připojení k elektrice. V docházkové vzdálenost cca 700 metrů od restaurace se nachází hotel "Cham", kde jsme schopni Vám zajistit ubytování. Všichni zájemci o parkování s obytným autem nebo zájemci o ubytování v hotelu pište prosím na e-mail martinahruba@hotmail.com, abychom zajistili včas dostatek místa pro všechny.

Prostory restaurace si můžete prohlédnout na www.vemlyne.cz  

Informace o hotelu Cham najdete na webových stránkách: http://www.hotelcham.cz/

Těšíme se na co největší účast

Prezídium ČWA

Konečné výsledky sezony 2011

Jelikož nebyly obdrženy žádné připomínky k celkovým výsledkům závodní windsurfařské sezony 2011, jsou tyto výsledky považovány za konečné. Výsledky najdete k nahlédnutí v sekci VÝSLEDKY .

Slavnostní ukončení sezony 2011 se bude konat 3.12.2011 v Restauraci

"Ve Mlýně" (Jalodvorská 16, Praha 4 -Krč) od 19:00.

Bližší informace budou zveřejněny na webu ČWA.

Prezídium ČWA