MČR Raceboard 2014 – Nechranice

 Od čtvrtka 28. srpna do neděle 31. probíhalo v SK Lomazice Mistrovství republiky ve třídě Raceboard a zároveň Český pohár pro třídu FUN. Přestože předpověď nevypadala vůbec dobře, nakonec nám bylo dopřáno kvalitního větru a podařilo se odjet parádní závody. Skvěle připravený podnik však bohužel kontrastoval s nízkou účastí závodníků.

Fotogalerie  

 Výsledky: RAC FUN

Read more

Nechranická buchta 2014

Nechranice Během víkendu 23.-24.8. 2014 proběhl na Nechranické přehradě závod Českého poháru ve windsurfingu. Ve dvou kategoriích závodilo celkem 25 účastníků. V kategorii RAC zvítězil Petr Kučera jr. a v kategorii FUN Milan Kir. Počasí tentokrát milovníkům vody a větru přálo po oba soutěžní dny. Závodníkům i pořadatelům děkujeme za pěkný sportovní zážitek a zveme na poslední prázdninový víkend, tentokrát na mistrovství České republiky v obou kategoriích.

Fotogalerie

Fotogalerie SK Lomazice

Výsledky RAC

Výsledky FUN

Funboard class – info

Vážení funboardisté,

tímto dávám na vědomí následující upřesnění.

1) Závod MČR RAC je zároveň závodem Českého poháru pro Formule s tím, že dle předpovědi se bude závodit nejdříve v pátek. Nicméně přihlásit se je třeba nejpozději ve čtvrtek ráno, což mohu zařídit, pokud mi pošlete sms s údaji.

2) MČR Course race a Slalom se uskuteční v rámci termínu Slalomu IV na Nových Mlýnech v termínu od 12. do 14. září.

3) Vzhledem k plánované účasti většiny formulářů na závodě ve Viganji v termínu Vítr z vinohradů na Nových Mlýnech 6.-7. září nebude tento závod závodem Českého poháru, bude mít pouze koeficient 3. 

Prosím, dejte to vědět všem, kdo nesledují náš web, např. Slaďochovi.

Váš prezident

 

Senior Cup 2014

Vitezove Letošní Senior Cup začal již 15.8. v pátek večer oslavou dvou jubilantů, kterými jsou Standa Koblasa a Pepa Hromádka. Závody tak nebyly pouze událostí sportovní, ale hlavně společenskou. Na nástupu v sobotu dopoledne se sešel úctyhodný počet 26 surferů a surferek.

Read more

Pozvánka na Nechranice

MCR Pořadatelé ze Sportklubu Lomazice zvou všechny závodníky na závody na přehradě Nechranice. Prvním závodem je Nechranická buchta, která se bude konat 23.–24.8.2014. Poté bude následovat Mistrovství ČR ve třídě Raceboard v termínu 28.–31.8. 2014. Více informací najdete na následujících odkazech:

Pozvánka Nechranická buchta
Vypsání závodu Nechranická buchta

Vypsání MČR 2014

www.sklomazice.cz