Supercup SVK + HUN 2024

V uplynulých dvou týdnech jsme cestovali na Slovensko a do Maďarska, abychom se zúčastnili dalších dvou závodů série Supercup (Central European Cup). Závod na Domaše začínal 25. 5. 2024. V sobotu moc nefoukalo, ale díky letnímu počasí jsme si užívali koupání a taky byl čas na fandění MS v hokeji. V neděli se přece jenom podařilo odjet 3 rozjížďky, i když měl vítr poměrně „loterijní charakter“.

Na Domaše se ve dnech mezi oběma závody konalo soustředění pro mladé. Na Balatonu začal závod 1. 6. 2024. Už od pátku bylo počasí deštivé a chodily bouřky. Podobně to pokračovalo i v sobotu. První rozjížďka začala ve středním větru a začínaly skluzové podmínky. Na druhou rozjížďku vítr o dost zesílil a s plachtami na slabý a střední vítr to bylo na racebordech trochu náročnější, ale dalo se to zvládnout. Techna poslali na břeh již po druhé rozjížďce. Raceboardy zvládly ještě třetí rozjížďku. Pak se přehnala další bouřka a navečer odjely nějaké rozjížďky za mírnějšího větru také foily.

Neděle byla na vítr již slabší, foukalo něco okolo 3-4 m/s. Na raceboardech a technu jsme dokončili další 3 rozjížďky. Odpoledne proběhlo vyhlášení výsledků, na kterém naši obsadili medailové pozice, jak se můžete přesvědčit v galerii. Gratulujeme vítězům a přejeme, ať se jim daří i na MS, které se na Balatonu bude konat na konci července.

Výsledky SVK

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..